Monday, 22 October 2012

HANTU DI TEMPAT KERJATak tahu la kalau ada sesiapa yang pernah kena macam saya kena ni... Kat mana2 pun ada je "hantu" kan... Kadang2 "dia" akan kacau kita walaupun kita tak kacau "dia" kan...

Tapi "hantu" kat tempat keje saya ni lain tau... Ni bukan "hantu" syaitan iblis ciptaan ALLAH tapi ni manusia yang nak jadi "hantu"... Ha tau tak apa kerja "hantu" ni? "Dia" ni kat tempat keje tak ada keje lain selain sembunyikan barang orang lain... Tak tahu la apa yang "dia" dapat bila "dia" buat macam tu... Tak ke buang tabaiat tu!!! Tak ada keje "dia" cari keje plak!!!

"Hantu" ni boleh plak sembunyikan barang company yang saya kena jaga... Masa hilang tu saya rileks je la... Malas pun nak cari sebab tau kat tempat keje ni memang ada "hantu gila"!!! Barang tu saya tak cari pun tiba2 je terjumpa la kat mana2 dalam office ni... Pelik kan??

Kadang2 tak fahamkan dengan manusia ni, dah elok2 diciptakan jadi manusia jadi la manusia betul2 tapi ni jadi "hantu" plak... Ntha apa ntah yang dia dapat bila buat keje macam tu... Dapat duit ke? Dapat award pekerja cemerlang ke? Hai "hantu" la "hantu" menyusahkan orang je la!!! Kalau dah tau gila jangan la keje, menyusahkan orang je la!!!! MENYAMPAH tengok "HANTU GILA" ni!!!!

No comments:

Post a Comment